Ότι καλό...κρατάει πάντα λίγο!

By Ευαγγελία - 11:49 π.μ.

Χριστός Ανέστη!!
Χρόνια πολλά σε όλους....και φυσικά στους εορτάζοντες όλες αυτές τις μέρες...
Τους Αναστάσιους - Αναστασίες, Ραφαήλ και Ραφαηλίες, τους Γιωργάδες και τις Γεωργίες καθώς και τους Ζήσιδες , Ζωές και Ζήσιες!!!
Δόξα τω Θεώ, στο άμεσο κοντινό μου περιβάλλον από όλους έχω...και τους χαίρομαι!!!

Πόσο ανάγκη το έχει ο άνθρωπος να κάνει ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά του...
Δύο με τρεις μερούλες είναι αρκετές ώστε να σου γεμίσουν τις μπαταρίες και να μπορέσεις να επανέλθεις δριμύτερος στον καθημερινό αγώνα...




Φέτος το Πάσχα, δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο, δεν είχε κάτι το συναρπαστικό...ήταν μία ωραία μέρα της Κυριακής του Πάσχα στον λάκκο, οικογενειακά και μια βόλτα το απόγευμα για καφεδάκι...
Και όμως!!!!!
Το γεγονός ότι ήταν σε άλλη πόλη, ότι είδα κόσμο που δεν τον βλέπω κάθε μέρα, ότι έκανα μια βόλτα εκεί που μεγάλωσα, ότι άλλαξα παραστάσεις, με έκανε να νιώσω χτες καθώς επιστρέφαμε σα να ήμουν μαθήτρια, τέλη Αυγούστου και αντιλαμβάνομαι ότι αυτό ήταν, τέλος, ξεκινάνε τα σχολεία...μια μελαγχολία....λες και είχα φύγει για κανένα μήνα!!!!

Αυτό, δεν σημαίνει πως πέρασα ωραία...ευτυχισμένα....;

Ελπίζω να περάσατε όλοι σας όμορφα, να είσαστε υγιείς, πολύ σημαντικό - αφού ένα πυρετό ανέβασα Μ. Βδομάδα και μου φάνηκε πολύυυ δύσκολο!!!- και να ζούμε την κάθε στιγμή μέχρι να έρθει το καλοκαίρι!!!! και όταν λέω καλοκαίρι δεν εννοώ την εποχή σαν εποχή, αλλά τις καλοκαιρινές διακοπές!!!

Με αυτή την ανάρτηση συμμετέχω στο link party της http://mommasdailylife.blogspot.gr/2014/05/link-party-no2.html

  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια