Συμβουλές για σωστή επιλογή Dj

By Ευαγγελία - 10:26 π.μ.

Κλείσατε την ημερομηνία του γάμου σας.. συγχαρητήρια! Και το επόμενο βήμα για να είσαστε σίγουροι ότι θα περάσετε τέλεια στη δεξίωση του γάμου σας είναι να αναζητήσετε τον Dj σας έγκαιρα! Και αυτό γιατί οι επιτυχημένοι Dj’s κλείνουν τις ημερομηνίες πολύ νωρίτερα απ’ ότι φαντάζεστε. Αν δε θέλετε να βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση της έλλειψης επιλογών, αναζητήστε τον κατάλληλο για εσάς Dj αμέσως μετά το κλείσιμο της ημερομηνίας του γάμου σας και του χώρου δεξίωσης. 



Εφόσον κλείσετε ραντεβού με τον Dj της επιλογής σας , φροντίστε να ξέρετε πάνω κάτω τι θέλετε για το γαμήλιο πάρτι σας. Μεταφέρετέ του απλά και χωρίς ιδιαίτερες "μουσικές" λεπτομέρειες πώς περίπου έχετε φανταστεί τη μουσική επένδυση του γάμου σας,  π.χ.  πόσο παραδοσιακό ή μοντέρνο τον θέλετε να είναι. Εκείνος με τη γνώση και την εμπειρία του στον χώρο, θα σας καθοδηγήσει με τέτοιο τρόπο, ώστε να πραγματοποιήσετε αυτό που έχετε φανταστεί ικανοποιώντας εσάς, αλλά φυσικά και τους καλεσμένους σας. Μην ξεχνάμε πως το γαμήλιο πάρτι γίνεται κυρίως για να ευχαριστήσετε εκείνους. Μην μπείτε στην διαδικασία να σκεφτείτε μόνο τι αρέσει σε εσάς, αλλά τι θα έχει απήχηση στους καλεσμένους σας, π.χ. εάν εσείς επιθυμείτε ένα "μοντέρνο" γαμήλιο πάρτι χωρίς καθόλου το παραδοσιακό στοιχείο και το 70% των καλεσμένων σας είναι άνω των 50 ετών, τότε είναι προφανές ότι το αποτέλεσμα δεν θα είναι το επιθυμητό. Κι αυτό γιατί μπορεί το 30% των καλεσμένων να χορεύει και να διασκεδάζει συνεχώς, αλλά φανταστείτε τα παράπονα που θα ακούσετε από όλους τους υπόλοιπους, που είναι και η πλειοψηφία! 

Επίσης, δεν χρειάζεται να μπείτε στην διαδικασία να ετοιμάσετε εσείς τη λίστα των τραγουδιών όλης της βραδιάς, γιατί έτσι δεν έχετε ανάγκη από Dj αλλά από έναν υπολογιστή με έτοιμο το play list. Μπορείτε, ωστόσο, να ετοιμάσετε μια μικρή λίστα με κάποια μουσικά κομμάτια, τα οποία θα θέλατε να ακουστούν στο γαμήλιο πάρτι σας και που προφανώς σας χαρακτηρίζουν. Ο Dj σας θα είναι ικανός να τα εντάξει μέσα στο πρόγραμμά του την πιο κατάλληλη στιγμή.

Εξίσου σημαντικό είναι να ελέγξετε αν "μιλάτε την ίδια γλώσσα" με τον Dj σας. Όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται, ζητήστε του να σας αναφέρει ενδεικτικά δύο –τρία τραγούδια από κάθε κατηγορία, ώστε να διαπιστώσετε αν π.χ. στην κατηγορία "καλαματιανό τραγούδι" και οι δύο πλευρές αντιλαμβάνονται το ίδιο πράγμα. 

Ένα επιτυχημένο γαμήλιο πάρτι εξαρτάται άμεσα και από το ραντεβού με τον Dj. Μεταφέρετέ του απλά και άμεσα αυτό που έχετε φανταστεί και ζητήστε τις απαντήσεις – διευκρινήσεις – παρατηρήσεις που θα σας ικανοποιήσουν, ώστε να πειστείτε ότι αυτός είναι ο Dj με τον οποίο θα μοιραστείτε τις μοναδικές  στιγμές του γαμήλιου πάρτι σας.

Εννοείται πως τα ίδια ισχύουν και για την δεξίωση της βάφτισης, αν και εφόσον κλείσετε Dj!!

Δείτε περισσότερα στο http://www.weddingtales.gr/index.php?id=1402

  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια