Τις τελευταίες ημέρες την ορεγόμουν συνεχώς....ήθελα τιραμισού!!!!
Ε, και χτες την έφτιαξα!!!! Η συνταγή πανεύκολη!!! και από νοστιμιά...δεν χρειάζονται περιγραφές!!
- 1 μόρφατ cream
- philadelfia 300 gr ή mascarpone ή συνδυασμό!!
- 1 βανίλια
- 3 αυγά ( μόνο κρόκους)
- 1 1/2 πακέτο σαβαγιάρ ( εξαρτάται από το μέγεθος του τάπερ σας!!!)
- λίγο Tia Maria για μυρωδιά - γεύση...
- 125 γρ ζάχαρη άχνη
- 3 κ. σούπας ζάχαρη - 1,5 κ. σούπας νες καφέ σε 1, 5 μπρίκι μεγάλο νερό.
Χτυπάμε στο μίξερ την ζάχαρη άχνη με την μόρφατ και ρίχνω έναν έναν τους κρόκους.
( στην φωτό μπερδεύτηκα και τα έριξα όλα μαζί....αααα και τα αυγά είναι χωριάτικα γι'αυτό και έχει πάρει έντονο κίτρινο χρώμα η κρέμμα!!!)
και αν σας μείνει παραπάνω από 2 μέρες στο ψυγείο...δεν ξέρετε να εκτιμάτε τα γλυκά!!
0 σχόλια