DIY διακόσμηση βάφτισης με θέμα τριαντάφυλλο

By Ευαγγελία - 5:55 μ.μ.

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης από την βάφτισή μας με τις μπομπονιέρες, αυτή την φορά θα δείτε με πόσο εύκολο και οικονομικό τρόπο διακοσμήσαμε την εκκλησία!
Η ιδέα μου ήρθε από άλλη διακόσμηση που είχα στο μυαλό μου...
είχα σκοπό να φτιάξω τα αρχικά της γράμματα κ να διακοσμήσω έναν τοίχο από το δωμάτιό της. Είχα δει άπειρες ιδέες στο pinterest και έτσι πήρα υλικά, τα φωτογράφισα για να το κάνω.
Σε ένα τεράστιο λοιπόν χαρτόνι σχεδίασα τα γράμματα. Όταν όμως τα έκοψα, διαπίστωσα πως για τον τοίχο που ήθελα ήταν τεράστια, έτσι πήρα την απόφαση να τα χρησιμοποιήσω με κάποιον τρόπο στη βάφτιση...όπως κ έγινε!! Κόσμησαν τις κολώνες της εκκλησίας!


Πέρασα με άσπρο χρώμα το χαρτόνι, με την τεχνική της χαρτοπετσέτας κόλλησα τα τριαντάφυλλα ώστε να ταιριάζουν με τις μπομπονιέρες και με νήμα πλεξίματος καθώς και κορδέλες στα χρώματα που ήθελα ολοκλήρωσα την κατασκευή!



Στη συνέχεια αφού προμηθεύτηκα δύο λευκά κεριά, τα στόλισα κατά τον ίδιο τρόπο!


Και για την διακόσμηση των τραπεζιών, χρησιμοποίησα βαζάκια που είχα ήδη από το σπίτι από τρόφιμα που είχαν τελειώσει με τις ίδιες κορδέλες και ήταν στη μέση του τραπεζιού με ροζ ράνερ και ροδοπέταλα. ( ξέχασα να τα φωτογραφίσω στην αρχή και μετά τα έβγαλα όπως όπως...)


Το κακό είναι πως "τσιγκουνεύτηκα" την κόλλα και από Αθήνα ως το χωριό και μετά ως την εκκλησία ξεκόλλησαν...αλλά δεν πειράζει...
Η φωτογραφία που είναι σε καμβά είναι και αυτή από το κατάστημα που εκτύπωσα τα προσκλητήρια, τα χωνάκια, τις ετικέτες για τις φούσκες καθώς και το μπάνερ.



Πάνω από το τραπέζι κρέμασα και αυτά τα πομ πομ από τούλι, πάλι διακοσμημένα με τις ίδιες κορδέλες.


Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την Γεωργία ή αλλιώς mamangelic που ήταν η φωτογράφος μας, γιατί ενώ είχαμε συνεννοηθεί να πάω μία ώρα νωρίτερα από το μυστήριο για να στολίσω κ να προλάβει να τα τραβήξει όλα με το πάσο της, εγώ έφτασα ακριβώς!!! 12 ήταν η βάφτιση, 12 έφτασα... και μέσα σε ένα τέταρτο κατάφερα με την βοήθεια όλων να στολίσω και εκείνη να τα τραβήξει....γιατί αλήθεια σας λέω...αν δεν είχε προλάβει....ακόμη θα έκλαιγα.... 
Έπεται και συνέχεια...μείνετε συντονισμένοι!!!
 



  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια