Τα πρώτα της γενέθλια!!!!!!

By Ευαγγελία - 5:49 μ.μ.






Πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος...σα νεράκι κύλησε ο καιρός...

Πότε ήμασταν στο μπαλκόνι με την ξαδερφή μου και μου λέγε...άντε αύριο επιτέλους γεννάω...και φοβάμαι!! Και της απαντούσα εγώ...βρε ούτε που θα το καταλάβεις πως θα έρθει το αύριο, θα γεννήσεις, θα πάνε όλα καλά, θα μεγαλώνει, και του χρόνου τέτοιον καιρό θα κάνουμε και τα πρώτα της γενέθλια!!!
Όχι πως το πίστευα απόλυτα....αλλά η αλήθεια είναι πως και εγώ είχα αγχωθεί...δεν έχω γεννήσει, οπότε ότι άγνωστο προκαλεί φόβο... Τελικά όμως είχα απόλυτο δίκιο!!!


Σάββατο πέρυσι 6 Ιουλίου, φύγαμε το πρωί για το Ιασώ. 8 η ώρα το πρωί ήμασταν εκεί. καθίσαμε σε μία γωνίτσα, την ξαδερφή μου την είχαν πάρει μέσα, οπότε σκεφτόμασταν πως το πολύ 12 η ώρα θα έχει γεννήσει και θα τις βλέπαμε και τις δύο!!! Ναι....νομίζαμε!!
Εκείνη την ημέρα ένιωθα πως κάποιος μας έκανε πλάκα γυρίζοντας ταινία μεγάλου μήκους εις βάρος μας!!! Κόσμος έρχονταν, κόσμος έφευγε, από τα μεγάφωνα συνέχεια να φωνάζουν για κάποια κυρία που είχε γεννήσει , του ρολογιού οι δείχτες να κάνουν κύκλους και εμείς ακόμη εκεί...στην γωνίτσα μας!!! Βέβαια από μέσα μου έλεγα, δεν ντρέπεσαι λίγο Ευαγγελία, η Νεφέλη μέσα γεννάει και εσύ σκέφτεσαι την βολή σου; και έτσι έκανα λίγο ακόμα υπομονή...με τα πολλά η ώρα είχε πάει 5 και κάτι...ο γιατρός της μας είπε πως άδικα περιμένουμε να κατέβει το παιδί, δεν έχει την σωστή στάση οπότε προχωράνε για καισαρική. Μία που μας το είπε, μία που πήγε μέσα και μία που μας φωνάξανε επιτέλους να δούμε το μωρό!!!!!!!
Τρέχαμε σαν τους τρελούς, εξάλλου, ήμασταν και οι τελευταίοι που είχαμε απομείνει!!! Μπήκαμε μέσα και την είδαμε...

Εκεί ο χρόνος σταμάτησε...άκουγες από παντού φωνούλες να κάνουν άχου το μωρέ..τι γλυκούλι που είναι...να μας ζήσει...
Η μέλλουσα νονά είχε ήδη φέρει ένα πανεράκι με πανέμορφα - πεντανόστιμα μπισκοτάκια από τα χεράκια της για να κεράσει.
....
.....
......

και σλρρρρρρρρρρρπ...φτάνουμε στο σήμερα...όμως έτσι ακριβώς!!!!!!!!!!!!!!

Βάλαμε στα κεφαλάκια μας καπελάκια, στολίσαμε το σπίτι, ( η Νεφέλη δούλευε ως αργά οπότε δεν υπήρχε καιρός για πολλές προετοιμασίες, εξάλλου δεν θα υπήρχαν παιδάκια στο πάρτι - μόνο ένα της ίδιας ηλικίας που δεν καταλαβαίνει- οπότε όλα μια χαρά!!!) αγόρασαν τα παιδιά και μία τέλεια φραουλένια τούρτα ,


και περιμέναμε τον κόσμο να έρθει. Ώσπου η καλή της η νονά, εμφανίστηκε με τούρτα έκπληξη από τα χεράκια της, οπότε βρεθήκαμε με 2 υπέροχες τούρτες!!



Και ξεκινήσαμε να λέμε το τραγουδάκι...


Η μικρή ήταν όλο χαρά και νάζι, μας κοιτούσε και χαμογελούσε!!!


Το κεράκι βέβαια δεν κατάφερε να το φυσήξει, αλλά έχει να φυσήξει κεράκια μπροστά της ουυυυυυ...

Στην συνέχεια βγάζαμε όλη την ώρα φωτογραφίες, και εκείνη πόζαρε χαμογελαστή!!! Έβγαζα όλο τον κόσμο για να τις βλέπει όταν μεγαλώσει και να λέει όπως εμείς που βλέπουμε παλιές φωτό: αααα η θεία η Τάδε..πώς ήταν έτσι; Να έτσι ήταν η νονά μου! κλπ...


Και κάπως έτσι ολοκληρώθηκαν τα πρώτα της γενέθλια. ...

Την επομένη την πήγα στην παιδική χαρά στις κούνιες έτσι σαν ένα επιπλέον δώρο!!!

Να μας ζήσει η μικρούλα μας!!!!


  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια