Παραμύθι με όνομα - Διαγωνισμός

By Ευαγγελία - 12:35 μ.μ.

Ναι, ναι...εγώ η χαμένη είμαι!!Ζητώ συγνώμη, αλλά μία η βάφτιση, μία η δουλειά, χρόνος μηδέν... Ποια δουλειά; Είναι θέμα για άλλη ανάρτηση! Εδώ δεν έχω προλάβει να σας δείξω τα της βάφτισης ακόμη...αλλά να, αυτό εδώ το βιβλίο που θα παρoυσιάσω και θα κερδίσετε, από την βάφτιση είναι!
Ας τα πάρω λοιπόν από την αρχή:
Όταν βαφτίστηκε ο Αντρέας μας, ένα από τα πολλά δώρα που του έφεραν ήταν το συγκεκριμένο βιβλίο. Με το που το είδα ενθουσιάστηκα και όχι μόνο εγώ φυσικά, αλλά και η Ιωάννα!


Τι είναι αυτό το βιβλίο; Ένα προσωποποιημένο παραμύθι με πρωταγωνιστή το ίδιο το παιδί και το όνομά του! Δίνουμε καποια στοιχεία του παιδιού όπως όνομα, φύλο, χρώμα μαλλιών και ματιών για να δημιουργηθεί ο πρωταγωνιστής και μία αφιέρωση που θέλουμε να κάνουμε στο παιδί.



Η ιστορία έχει ως εξής: Το παιδί ανήμερα των γενεθλίων του χάνει το όνομά του καθώς του το έφαγε ο Ονοματοφαγούλης. Έτσι αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από τον μικρό Ποντικοευχούλη και να βρούνε το όνομά του μέσα από την Γραμματοχώρα. Εκεί ζουν διάφορα ζωάκια με γράμματα και έτσι μπορεί να συνθέσει και πάλι το όνομά του.


Φυσικά η Ιωάννα μου ζήτησε να έχει και εκείνη το δικό της βιβλίο και εννοείται δεν μπορούσα να της το αρνηθώ.





Πραγματικά αυτό το δώρο το εκτίμησα πολύ... Είναι πολύ ωραία σκέψη για δώρο από βάφτιση μέχρι και δώρο γενεθλίων ή γιορτής...
Ήθελα πολύ να σας δείξω το πόσο περιποιήμενα έρχονται τα βιβλία, με την συσκευασία τους, αλλά δύο στα δύο ήμουν άτυχη και πρόλαβαν να τα ανοιξουν - σκίσουν πριν το πάρω χαμπάρι. Αλήθεια όμως από το περιτύλιγμα φαίνεται το με πόση αγάπη τα φτιάχνουν και τα στέλνουν!
Μόλις πρόσφατα κυκλοφόρισαν και τα βιβλία με τους μαγικούς αριθμούς, που είναι βιβλία γενεθλίων. Μπορείτε να μπείτε στην ιστοσελίδα τους και να δείτε όλα τα βιβλία που μπορείτε να αγοράσετε, μέχρι και βιβλία ευχών έχουν για βάφτιση.
Μπείτε εδώ να δείτε: https://www.paramithimeonoma.gr/

Πως θα λάβετε μέρος στον διαγωνισμό:

1. Κάντε like στις σελίδες ForHappyMoments και Παραμύθι με όνομα στο Facebook.
2. Γράψτε σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook εδώ 
3. Κάντε δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook και tag 2 φίλους σας.

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:

1. Για την έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι απαραίτητο να κάνετε Like στις σελίδες ForHappyMoments και Παραμύθι με όνομα στο Facebook, να γράψετε ένα Σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook, καθώς και κοινοποίηση και tag.
*Συμμετοχές που δεν θα έχουν ακολουθήσει οπωσδήποτε τα τρία πρώτα βήματα του διαγωνισμού, θα ακυρώνονται.
2. Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από 15/10/2019 έως 20/10/2019 στις 23:59 μ.μ.
3. Συμμετοχή μπορούν να λάβουν μόνο άτομα άνω των 18 ετών που διαμένουν εντός Ελλάδας.
4. Η κλήρωση θα γίνει μέσω της εφαρμογής commentpicker.com μετά τη λήξη του διαγωνισμού.
5. Νικητής θα είναι ένας και θα κερδίσει από ένα αντίτυπο του βιβλίου του διαγωνισμού.
6. Ο νικητής θα ενημερωθεί με καινούριο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook. Αν δεν επικοινωνήσει μέσα σε 2 μέρες η κλήρωση θα επαναληφθεί.
7. Ο δωροθέτης θα αποστείλει το δώρο ταχυδρομικά και τα έξοδα αποστολής βαρύνουν το δωροθέτη.
8. Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα είδη. 
9. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.
10. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το forhappymoments.gr δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.
11. Οι προωθήσεις στο Facebook πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής: α. Δήλωση απαλλαγής ευθύνης του Facebook, συμπληρωμένη από κάθε συμμετέχοντα. β. Δήλωση ότι η προώθηση δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Facebook, ούτε συνδέεται με αυτό με οποιονδήποτε τρόπο.
12. Σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς περί προστασίας των δεδομένων, τα στοιχεία του νικητή θα λαμβάνονται με τη σύμφωνη γνώμη του μέσω προσωπικού μηνύματος, και θα χρησιμοποιούνται μόνο και μόνο για την αποστολή του δώρου και για κανέναν άλλο λόγο.

Καλή επιτυχία!

  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια