Αυγό για γίγαντες - Η Μεγάλη εβδομάδα του Νικόλα

By Ευαγγελία - 12:59 π.μ.

 Καθώς μπαίνουμε ολοταχώς στην Μεγάλη Εβδομάδα, θέλω να σας παρουσιάσω 2 βιβλία που θα θέλετε να τα διαβάσετε στα παιδιά σας ή να τα δωρίσετε στα βαφτηστήρια σας!

Το πρώτο είναι ένα ολοκαίνουριο βιβλίο από τις εκδόσεις Άθως παιδικά με τίτλο "Αυγό για γίγαντες" από την συγγραφέα Άννα Ιακώβου.
Πρόκειται για μία απολαυστική ιστορία που λαμβάνει χώρα στο κοτέτσι της κυρίας Πανωραίας, που είναι γεμάτο με κοτούλες, κοκκόρια και μία στρουθοκάμηλο.
Το κείμενο το συνοδεύουν υπέροχες εικόνες ζωγραφίσμένες από την Αγγελική Δελεχά.


Μέσα στην ιστορία του βιβλίου υπάρχουν στοιχάκια τα οποία είναι μελοποιημένα (από την συγγραφέα) και μπορούμε να τα ακούσουμε από το cd που συμπεριλαμβάνει το βιβλίο, ενώ στις τελευταίες σελίδες υπάρχουν τα τραγούδια και σε νότες για να μπορούν να τα παίξουν τα παιδιά σε όργανα! Επίσης στο cd έχει και κομμάτια μόνο οργανικής μουσικής για να τραγουδάνε σαν καραόκε.



 Εμπεριέχεται και κατασκευή αυγοθήκης.

Σειρά έχει το αγαπημένο βιβλίο της Μαρίνας Παλιάκη-Μπόκια με εικονογράφο την Αγγελική Δελεχά " η Μεγάλη Εβδομάδα του Νικόλα".


Με μεγάλες εικόνες  και λίγα λόγια για την ουσία της κάθε ημέρας, τα παιδιά προετοιμάζονται για το τι θα παρακολουθήσουν στην εκκλησία σε όλες τις ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδος.



Οι εκδόσεις 'Αθως παιδικά σας προσφέρουν από 2 αντίτυπα στο κάθε ένα βιβλίο και για να προλάβετε να τα έχετε νωρίς στα παιδιά να τους τα διαβάσετε, θα κάνουμε άμεσα ένα μίνι διαγωνισμό!
Πως θα λάβετε μέρος στον διαγωνισμό:

1. Κάντε like στις σελίδες ForHappyMoments και Εκδόσεις Άθως στο Facebook.
2. Γράψτε σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook εδώ ποιο βιβλίο προτιμάτε.
3. Κάντε δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook και tag κάποιον φίλο σας που μπορεί να τον ενδιαφέρει.

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:

1. Για την έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι απαραίτητο να κάνετε Like στις σελίδες ForHappyMoments και Εκδόσεις Άθως στο Facebook, να γράψετε ένα Σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook, καθώς και κοινοποίηση και tag.
*Συμμετοχές που δεν θα έχουν ακολουθήσει οπωσδήποτε τα τρία πρώτα βήματα του διαγωνισμού, θα ακυρώνονται.
2. Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από 20/04/2019 έως 22/04/2019 στις 23:59 μ.μ.
3. Συμμετοχή μπορούν να λάβουν μόνο άτομα άνω των 18 ετών που διαμένουν εντός Ελλάδας.
4. Η κλήρωση θα γίνει μέσω της εφαρμογής commentpicker.com μετά τη λήξη του διαγωνισμού.
5. Νικητές θα είναι τέσσερις και θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο των βιβλίων του διαγωνισμού.
6. Οι νικητής θα ενημερωθούν με καινούριο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook. Αν δεν επικοινωνήσουν μέσα σε 2 μέρες για να κατοχυρώσουν το δώρο, η κλήρωση θα επαναληφθεί.
7. Η παραλαβή του δώρου θα γίνει ως εξής: για τον νικητή που κατοικεί εντός Αττικής θα πρέπει να παραλάβει από το κεντρικό βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Σταμούλη στην Αθήνα , οδός Αβέρωφ αρ. 2 (απέναντι από το Πολυτεχνείο). Για τον νικητή που κατοικεί εκτός Αττικής, ο δωροθέτης θα αποστείλει το δώρο ταχυδρομικά και τα έξοδα αποστολής βαρύνουν το δωροθέτη.
8. Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα είδη. 
9. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.
10. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το forhappymoments.gr δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.
11. Οι προωθήσεις στο Facebook πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής: α. Δήλωση απαλλαγής ευθύνης του Facebook, συμπληρωμένη από κάθε συμμετέχοντα. β. Δήλωση ότι η προώθηση δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Facebook, ούτε συνδέεται με αυτό με οποιονδήποτε τρόπο.
12. Σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς περί προστασίας των δεδομένων, τα στοιχεία του νικητή θα λαμβάνονται με τη σύμφωνη γνώμη του μέσω προσωπικού μηνύματος, και θα χρησιμοποιούνται μόνο και μόνο για την αποστολή του δώρου και για κανέναν άλλο λόγο.

Καλή επιτυχία!

  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια