Νέες συνεργασίες στο Familives - 8o τεύχος

By Ευαγγελία - 2:07 μ.μ.

Καλό μήνα!!!
Σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την κυκλοφορία του 8ου τεύχους του περιοδικού μας Familives.
Και τι το ιδιαίτερο έχει αυτό το τεύχος σε σχέση με τα άλλα και του αφιερώνω μία ανάρτηση;
Τους ανθρώπους πίσω από αυτό!

Το περιοδικό ήταν η αιτία να γνωριστώ με πολλά άτομα, αλλά με κάποια από αυτά ανέπτυξα ιδιαίτερες σχέσεις και φιλία που δε θα μπορούσα να το φανταστώ!
Στα πρώτα 7 τεύχη του, η ομάδα ήταν μικρή, γι' αυτό και δέσαμε τόσο πολύ που πλέον τα κορίτσια τα νιώθω δικά μου άτομα, φίλες μου και ας έχουμε βρεθεί από κοντά ελάχιστες φορές!
Για προσωπικούς λόγους όμως η καθεμιά τους, έπρεπε να αποχωρήσουν από την ομάδα, κάτι που με στεναχώρησε ιδιαίτερα στην αρχή, γιατί φοβόμουν πως με αφορμή της αποχώρησης, θα χαλάσει και όλο αυτό που είχαμε αναπτύξει τόσο καιρό... Τελικά διαψεύστηκα και πολύ χαίρομαι γι' αυτό! Μπορεί να μη μιλάμε όλη μέρα κάθε μέρα, κάτι το οποίο το απαιτούσε η όλη προσπάθεια να ετοιμάσουμε το κάθε τεύχους του περιοδικού, αλλά έχουμε διατηρήσει την φιλία μας και εννοείται πως σε ότι τις χρειάζομαι για ότι αφορά το περιοδικό είναι εκεί!!
Αυτά τα κορίτσια που τα αγαπώ πολύ είναι λοιπόν η Κατερίνα (μαμά για σπίτι) και η Άντζυ (Happy mum Angie).

Από αυτό το τεύχος όμως και πέρα η ομάδα έχει διευρυνθεί με άλλα άτομα, γεμάτα όρεξη να συνεχίσουν ότι ξεκινήσαμε εμείς δειλά δειλά! Η συνεργασία μας ήταν άψογη και φαίνεται πως η ομάδα όσο περνάει ο καιρός όλο και θα δένει και έτσι -αλήθεια θέλω να βλέπω μακριά!...-ίσως να το πάμε και το βήμα παραπάνω με το περιοδικό!!Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση, πως θα αγκαλιάσετε την προσπάθειά μας και θα διαβάζετε τα τεύχη που με τόση αγάπη τα φτιάχνουμε για εσάς! 

Η νέα ομάδα απαρτίζεται από την Μαρία Υ. (όμορφη μέσα έξω), την Μαρία Χ, την Καίτη (οι παραμυθένιες) και την Βαρβάρα (mama's stories).Και εμένα....ε;;;

Αυτό το τεύχος λοιπόν εγώ το αφιερώνω στις συνεργασίες...και στις παλιές και στις καινούριες...Γιατί χωρίς τις ομάδες τίποτα δεν κάνεις μόνος σου, και αν το κάνεις δεν το κάνεις πάντα καλά!!

Ελπίζουμε να σας αρέσει λοιπόν το ανοιξιάτικο τεύχος μας...Δείτε εδώ ένα βιντεάκι με το τι περιέχει.
Καλό Μήνα λοιπόν και καλή ανάγνωση!!!

  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια