( το ποτήρι πρέπει να είναι το ίδιο, γιατί γίνεται δοσομετρητής)
- 4 ποτήρια νερό
- 3 ποτήρια ζάχαρη (600gr)
- 2 ποτήρια σιμιγδάλι (1 χοντρό - 1 ψιλό)(160gr - 160gr)
- 1 ποτήρι ηλιέλαιο (180gr)
- 1 μικρό πορτοκάλι
- 1 κ.γλυκού κανέλα
- 1 βανίλια
- ινδική καρύδα
- φουντούκια τριμμένα
Ταυτόχρονα σε μία μικρή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το νερό.
Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε εδώ την ινδική καρύδα.
Τέλος, ρίχνουμε και όσο φουντούκι έχουμε τρίψει.
( εγώ έτριψα λίγο εδώ, τελικά του πάει πολύ, και θα ήθελα να είχε κιάλλο...)
Τον βάζουμε στην φόρμα μας...
0 σχόλια