Εφτά παπούτσια για την κυρά Σαρακοστή - Διαγωνισμός

By Ευαγγελία - 1:26 μ.μ.

Καλό μήνα!
Το τριώδιο έχει ήδη μπει και ωσονούπο ετοιμαζόμαστε για την Καθαρά Δευτερά καταρχάς και μετέπειτα για την Σαρακοστή. Τι πιο όμορφο λοιπόν από ένα βιβλίο για να προετοιμάσουμε κατάλληλα τα παιδιά μας για την περίοδο αυτή.


Οι εκδόσεις Άθως παιδικά διαθέτουν δύο βιβλία επι του θέματος Σαρακοστή.


Στο βιβλίο η Κυρά Σαρακοστή, με όμορφα απλά λογάκια σαν ποιηματάκια, εξηγεί τι γιορτάζουμε κάθε Κυριακή της Σαρακοστής, ενώ στο τέλος του βιβλίου έχει διάφορα παιχνιδάκια - δραστηριότητες.



Το βιβλίο "Εφτά παπούτσια για την κυρά Σαρακοστή, είναι ένα όμορφο παραμυθάκι που μας θυμίζει την απλοϊκότητα που έχουν τα παιδιά. Σε μία ενορία εκκλησιάζεται μια κυρία που θυμίζει πολύ την κυρά Σαρακοστή στον τρόπο που ντύνεται και συμπεριφέρεται. Πάντα είχανε την απορία τα παιδιά, αν η κυρά Σαρακοστή - δηλαδή η κυρία Ευθαλία-  έχει πράγματι εφτά πόδια κάτω από το φουστάνι της. Ώσπου μια μέρα ο Λάμπης αποφάσισε να εξερευνήσει το μυστήριο.
Ένα τρυφερό και χαριτωμένο πασχαλινό διήγημα, εμπνευσμένο από την παράδοση.

Συνοδεύεται το βιβλίο από δύο χειροτεχνίες που θα ψυχαγωγήσουν μικρούς και μεγάλους από την περίοδο της Σαρακοστής ως την Ανάσταση.



Οι εκδόσεις Άθως παιδικά χαρίζουν από 1 αντίτυπο του βιβλίου.
Πως θα λάβετε μέρος στον διαγωνισμό:

1. Κάντε like στις σελίδες ForHappyMoments και Εκδόσεις Άθως στο Facebook.
2. Γράψτε σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook εδώ.
3. Κάντε δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook και tag κάποιον φίλο σας που μπορεί να τον ενδιαφέρει.

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:

1. Για την έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι απαραίτητο να κάνετε Like στις σελίδες ForHappyMoments και Εκδόσεις Άθως στο Facebook, να γράψετε ένα Σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook, καθώς και κοινοποίηση και tag.
*Συμμετοχές που δεν θα έχουν ακολουθήσει οπωσδήποτε τα τρία πρώτα βήματα του διαγωνισμού, θα ακυρώνονται.
2. Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από 1/03/2019 έως 5/03/2019 στις 23:59 μ.μ.
3. Συμμετοχή μπορούν να λάβουν μόνο άτομα άνω των 18 ετών που διαμένουν εντός Ελλάδας.
4. Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά άτομο και προφίλ Facebook.
5. Η κλήρωση θα γίνει μέσω της εφαρμογής commentpicker.com μετά τη λήξη του διαγωνισμού.
6. Νικητής θα είναι ένας και θα κερδίσει από ένα αντίτυπο του βιβλίου του διαγωνισμού.
7. Ο νικητής θα ενημερωθεί με καινούριο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook. Αν δεν επικοινωνήσει μέσα σε 2 μέρες για να κατοχυρώσει το δώρο, η κλήρωση θα επαναληφθεί.
8. Η παραλαβή του δώρου θα γίνει ως εξής: για τον νικητή που κατοικεί εντός Αττικής θα πρέπει να παραλάβει από το κεντρικό βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Σταμούλη στην Αθήνα , οδός Αβέρωφ αρ. 2 (απέναντι από το Πολυτεχνείο). Για τον νικητή που κατοικεί εκτός Αττικής, ο δωροθέτης θα αποστείλει το δώρο ταχυδρομικά και τα έξοδα αποστολής βαρύνουν το δωροθέτη.
9. Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα είδη. 
10. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.
11. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το forhappymoments.gr δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.
12. Οι προωθήσεις στο Facebook πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής: α. Δήλωση απαλλαγής ευθύνης του Facebook, συμπληρωμένη από κάθε συμμετέχοντα. β. Δήλωση ότι η προώθηση δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Facebook, ούτε συνδέεται με αυτό με οποιονδήποτε τρόπο.
13. Σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς περί προστασίας των δεδομένων, τα στοιχεία του νικητή θα λαμβάνονται με τη σύμφωνη γνώμη του μέσω προσωπικού μηνύματος, και θα χρησιμοποιούνται μόνο και μόνο για την αποστολή του δώρου και για κανέναν άλλο λόγο.

Καλή επιτυχία!


  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια