Ήγγικεν η ώρα του...τοκετού!!!! - It's time to be born!!!

By Ευαγγελία - 7:45 μ.μ.

Και ναι!!! Ήρθε η ώρα!!!!


Σήμερα 15 Ιανουαρίου, ο Δημήτρης έχει γενέθλια!!!! Και τι καλύτερο δώρο από το 1ο του παιδί!!!!!
Ααα και ξέχασα με κείνα και με τούτα πως έχουμε και επέτειο αρραβώνων σήμερα 4 χρόνια!!!

Αλήθεια, δεν μπορώ ούτε να το πιστέψω, ούτε να το συνειδητοποιήσω πως ίσως αύριο ακριβώς αυτήν την ώρα που γράφω, θα την κρατάω στην αγκαλιά μου!!!
Μου πήρε κάτι μήνες για να καταλάβω πως βρίσκεται μέσα μου....όχι τώρα που θα την δω από κοντά!

Και τώρα η απάντηση στην ερώτηση : Πώς νιώθεις;

Περίεργα!!!

    Καταρχάς νιώθω ένα μικρό άγχος για το τι θα αντιμετωπίσω αύριο!! Το άγνωστο...
Βρίσκομαι στα τέλη της 38ης εβδομάδας και θα πάμε σε προγραμματισμένο τοκετό. Και αυτό γιατί ο πλακούντας ωρίμασε αρκετά και έπειτα, λόγω των ενέσεων που κάνω για την θρομβοφιλία, θα πρέπει να έχει περάσει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μεταξύ της ένεσης και της επισκληριδίου.Οπότε για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως, είπαμε να κάνουμε εισαγωγή.
Αυτό όμως έχει σαν αποτέλεσμα να μου δίνει το πλεονέκτημα του να προετοιμαστώ ψυχολογικά για το τι θα αντιμετωπίσω...κάτι που αλήθεια το φοβόμουν το πως είναι να σου σπάσουν τα νερά ή να σε πιάσουν οι πόνοι από το πουθενά, κάπου...
    Κατά δεύτερον, έχω ένα μικρό άγχος για τον θηλασμό....θέλω πολύ να τα καταφέρω και να θηλάσω αποκλειστικά. Ελπίζω να πιάσει εύκολα η μικρή και να κάνω υπομονή και κουράγιο τις πρώτες ημέρες αφού όλοι μου λένε πως η αρχή είναι δύσκολη και μετά το παίρνεις το κολλάει...
    Κατά τρίτον, θα γίνω μάνα!!!! Είναι κάτι που από λέξη θα γίνει συναίσθημα, εμπειρία, τρόπος ζωής....και και και...

Πολλές σκέψεις με κατακλύζουν...αλλάζει η ζωή σου εντελώς!!!

Χτες ήμασταν με τον Δημήτρη για καφέ και λέγαμε....τελευταίος καφές που θα είμαστε οι δυο μας...που θα πηγαίνουμε όπου θέλουμε και θα καθόμαστε όση ώρα θέλουμε και γενικότερα θα είμαστε ανέμελοι....αλλά όλα αυτά τα λέγαμε όχι με παράπονο ή γκρίνια, αλλά σαν μία πρόοδο, μία εξέλιξη που την θέλουμε και την περιμένουμε!!!
Ελπίζω να πάνε όλα καλά....να μην ταλαιπωρηθούμε και οι δυο μας ( μπεμπούλα - εγώ) και όταν με το καλό επιστρέψω, θα καταγράψω όλο το ιστορικό για να το θυμάμαι....και να το διαβάσει κάποτε και εκείνη όταν με το καλό μεγαλώσει!!!!

Σας ευχαριστώ όλους σας για τις ευχές....
Σας φιλώ!!!!


  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια