Ζωγραφική με κηρομπογιές για όλες τις ηλικίες!

By Ευαγγελία - 12:51 π.μ.

Πριν ξεκινήσω, θα ήθελα να πω, πως η συγκεκριμένη ανάρτηση γίνεται καθαρά από δική μου προτροπή να παρουσιάσω κάτι που αγόρασα, το ευχαριστήθηκα, με ενθουσίασε και ήθελα να το πω και σε άλλους. Δεν έχει κανέναν άλλον σκοπό!

Εδώ και λίγο καιρό, μετά το καλοκαίρι, η Ιωάννα όποτε βρίσκει κάπου στο σπίτι μολύβι ή στυλό και ενίοτε και χαρτί ( το τελευταίο δεν είναι απαραίτητο....ω ναι....) ξετρελαίνεται να μουτζουρώνει....ε συγνώμη να δημιουργεί!
Η λαβή όμως που κάνει με το μολύβι - στυλό δεν είναι αυτή που θα την βοηθήσει να αναπτύξει σωστά την δεξιότητα της γραφής, οπότε έψαχνα να βρω κάτι που να τη βοηθήσει αλλά και συνάμα να το διασκεδάζει βλέποντας χρώματα. Ένα ακόμη που με ενδιέφερε να είχε αυτό που έψαχνα είχε να κάνει με το υλικό που θα ήταν φτιαγμένο καθότι υπάρχει ακόμη το ενδεχόμενο να θέλει να δοκιμάσει την γεύση... και κάτι τελευταίο που αφορά εμένα....το πόσο ανεξίτηλο ή μη θα ήταν!!Ψάχνοντας λοιπόν κάπου στο ίντερνετ βρήκα αυτές τις κηρομπογιές, τις παρήγγειλα με την προσδοκία να είναι αντάξιες των χαρακτηριστικών τους...
Και ναι...δεν το μετάνιωσα διόλου!


 Τα Crayon Rocks είναι κηρομπογιές από 100% φυσικό κερί σόγιας και παρασκευάζονται στις ΗΠΑ.  Έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να βοηθήσουν τα μικρά παιδιά να αναπτύξουν σωστά το πιάσιμο του μολυβιού.  Το μέγεθος τους επιτρέπει στα παιδιά να ζωγραφίσουν εύκολα και προετοιμάζουν τα μικρά δάχτυλα για τη γραφή.
Χρησιμοποιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο από εργοθεραπευτές καθώς, τα Crayon Rocks βοηθούν τα μικρά παιδιά να αναπτύξουν τη δεξιότητα της λεπτής κίνησης. Είναι 100% οικολογικό προϊόν κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Η Ιωάννα δεν είναι 3....όμως πλησιάζει τα 2 οσονούπω, και έχοντας μάθει να αναγνωρίζει τα χρώματα, βρίσκει πολύ ενδιαφέρον στο να δημιουργεί πολύχρωμα σχέδια!
Έχουν εργονομικό σχεδιασμό, πολύ ωραίες αποχρώσεις ( εγώ αγόρασα τις 16, υπάρχουν και πιο πολλές, αλλά και λιγότερες) και υπέροχο άρωμα.
 Και δεν σας κρύβω πως είναι τόσο ευκολοδούλευτες που έχω κάτσει και έχω ζωγραφίσει και εγώ!
Αυτό που μου άρεσε πολύ ήταν πως δεν αναμίγνυε το χρώμα ώστε να σου χαλάσει το φόντο, αλλά μπορούσες να βάψεις από πάνω και να φαίνεται πολύ ωραίο!( Το χα έναν φόβο μην γινόταν ο ήλιος και το παπάκι πράσινο από την μίξη των χρωμάτων!)
 Τα μικρά βοτσαλάκια - κηρομπογιές αποθηκεύονται στο σακουλάκι τους ύστερα από κάθε καλλιτεχνία!
Όταν το χαρτί "δεν αρκεί" μπορεί να ζωγραφίσει και αλλού...και με το μαγικό άσπρο σφουγγαράκι που καθαρίζουν οι τοίχοι να είναι όλα λαμπίκο!

Ενθουσιάστηκα λοιπόν με την αγορά μου και είπα να σας τα παρουσιάσω για να πάρετε ιδέα!!
Έστειλα email στην σελίδα που έκανα παραγγελία και επιφυλάσσομαι μέσα στην χρονιά να οργανώσω και διαγωνισμό αν και εφόσον μπορούν να το δωροθέσουν!

Ααα και το καλύτερο δεν σας είπα....ήδη όταν πιάνει μολύβι ή στυλό έχει αλλάξει την λαβή της!!
Στόχος επιτεύχθει!

  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια