Ιστορίες της καληνύχτας για επαναστάτριες - Διαγωνισμός

By Ευαγγελία - 1:50 π.μ.

Το συγκεκριμένο βιβλίο δεν το πήρα με σκοπό να το διαβάσει η Ιωάννα...όχι τουλάχιστον ακόμη αφού δεν είναι της ηλικίας της...το πήρα για εμένα!!! Γιατί δεν είναι ένα απλό παιδικό βιβλίο, είναι μία τύπου εγκυκλοπαίδεια με ένα μίνι βιογραφικό 100 γυναικών που η ζωή τους μπορεί να γίνει παράδειγμα.
Ανυπομονώ όμως να έρθει η ώρα, που πριν κοιμηθεί στο κρεβάτι της, να διαβάζουμε μαζί τις σελίδες αυτού του βιβλίου, για να της γίνει έμπνευση, για την δική της ζωή...


Με μία υπέροχη εισαγωγή, σε βάζει στο νόημα για το τι πρόκειται να διαβάσεις. Να γνωρίσεις δηλαδή γυναίκες από όλο τον κόσμο που προσπάθησαν και κατάφεραν να φτάσουν τους στόχους τους!


Μέσα στις 100 γυναίκες που παρουσιάζει, μπορείς να βρεις πολύ γνωστές προσωπικότητες...


...αλλά και εντελώς άγνωστες - τουλάχιστον για εμένα - !


...γυναίκες από όλο τον κόσμο, αλλά και την Ελλάδα!


Γυναίκες που έζησαν σε μίαν άλλη εποχή...


...αλλά και που γεννήθηκαν μετά από εμένα!!!!!


Στο τέλος του βιβλίου έχει ένα δισέλιδο για τον κάτοχο του βιβλίου. Ένας όμορφος τρόπος να εκφράσει το παιδί τα όνειρά του και την ζωή του έχοντας εμπνευστεί από τις ζωές όλων αυτών των γυναικών που διάβασε από αυτό το βιβλίο.


Όπως θα είδατε από τις φωτογραφίες πιο πάνω, η δομή του βιβλίου είναι έτσι ώστε στη μία σελίδα να είναι το βιογραφικό των γυναικών γραμμένο με απλό τρόπο ώστε να είναι κατανοητό σε παιδιά από τις συγγραφείς Έλενα Φαβίλι και Φραντσέσκα Καβάλο με μετάφραση από την Έρρικα Πάλλη ενώ στην άλλη σελίδα είναι τα πορτρέτα των γυναικών. Η ιδιαιτερότητα αυτού του βιβλίου έγκειται στο γεγονός πως δεν έχει μία εικονογράφο αλλά εξήντα!!


Νομίζω δεν χρειάζονται άλλα λόγια να σας πω, για να σας πείσω για ποιον λόγο πρέπει να το έχετε στις βιβλιοθήκες σας...και μόνο ότι έχει μεταφραστεί σε 35 γλώσσες λέει πολλά!

Οι εκδόσεις Ψυχογιός θα χαρίσουν για έναν από εσάς ένα αντίτυπο του βιβλίου.


Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό:

1. Κάντε like στις σελίδες ForHappyMoments και Εκδόσεις Ψυχογιός στο Facebook.
2. Γράψτε σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook εδώ.
3. Κάντε tag τουλάχιστον έναν φίλο σας που θα ήθελε να συμμετάσχει.

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:
1. Συμμετοχές που δεν θα έχουν ακολουθήσει οπωσδήποτε τα τρία πρώτα βήματα του διαγωνισμού, θα ακυρώνονται.
2. Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από 5/5/2018 έως 8/5/2018 στις 23:59 μ.μ.
3. Συμμετοχή μπορούν να λάβουν μόνο όσοι διαμένουν εντός Ελλάδας.
4. Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά άτομο και προφίλ Facebook.
5. Η κλήρωση θα γίνει μέσω της εφαρμογής commentpicker.com μετά τη λήξη του διαγωνισμού.
6. Ο νικητής θα είναι ένας και θα κερδίσει ένα αντίτυπο του βιβλίου του διαγωνισμού.
7. Ο νικητής θα ενημερωθεί με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook και θα πρέπει να στείλει μήνυμα εντός 3 ημερών στο inbox της σελίδας Forhappymoments στο Facebook. 

8. Η παραλαβή του δώρου θα γίνει ως εξής: Αν ο νικητής κατοικεί στην Αθήνα, θα πρέπει να το παραλάβει από το κεντρικό βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Ψυχογιός (Εμμ. Μπενάκη 13-15, Αθήνα). Αντιθέτως αν ο νικητής κατοικεί στην επαρχία, θα το παραλάβει με courier και τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τις Εκδόσεις Ψυχογιός!
9. Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα είδη.
10. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.
11. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το forhappymoments.gr δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.
12. Οι προωθήσεις στο Facebook πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής: α. Δήλωση απαλλαγής ευθύνης του Facebook, συμπληρωμένη από κάθε συμμετέχοντα. β. Δήλωση ότι η προώθηση δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Facebook, ούτε συνδέεται με αυτό με οποιονδήποτε τρόπο.
13. Σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς περί προστασίας των δεδομένων, τα στοιχεία του νικητή θα λαμβάνονται με τη σύμφωνη γνώμη του μέσω προσωπικού μηνύματος, και θα χρησιμοποιούνται μόνο και μόνο για την αποστολή του δώρου και για κανέναν άλλο λόγο.

  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια