1ο Giveaway - Διαγωνισμός

By Ευαγγελία - 3:09 μ.μ.

Και ναι!!! Ήρθε η ώρα για τον διαγωνισμό που σας υποσχέθηκα!!


Λόγω λοιπόν του ότι κλείσαμε έναν χρόνο ζωής ιντερνετικά και λόγω του ότι στις 25 του Μάρτη εγώ προσωπικά έχω διπλή γιορτή ( και γιορτάζω και έχω γενέθλια!!!) είπα να σας προσφέρω ένα δωράκι!!!

Τι δωράκι;; Μα φυσικά αυτό που ήταν ο λόγος να δημιουργήσω το blog!! Ένα ψηφιακό άλμπουμ!!
το hint που σας είχα δώσει εξάλλου το έδειχνε...από τον τίτλο : ForHappyMoments (άλμπουμ ευτυχισμένων στιγμών).

Καταρχάς να εξηγήσω τι εννοούμε με τον όρο ψηφιακό άλμπουμ:
Είναι μια καλλιτεχνικά φτιαγμένη σύνθεση των φωτογραφιών που τυπώνεται σε μορφή χοντρού βιβλίου πολύ υψηλής ποιότητας και αντοχής.
 
Και γιατί το χρειαζόμαστε;

Επειδή τα τελευταία χρόνια με τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, σπάνια εκτυπώνουμε τις φωτογραφίες μας, με αποτέλεσμα να έχουμε άπειρες φωτογραφίες αποθηκευμένες κάπου στον υπολογιστή μας ή σε σκληρούς δίσκους, άντε κανά δυο εκτυπωμένες σε κορνίζες και από εκεί και πέρα τίποτα... παλιά είχαμε ένα σωρό άλμπουμ που ανά πάσα στιγμή τα άνοιγες και χανόσουν στις αναμνήσεις....
Τώρα εγώ τι σας προσφέρω...
Σας προσφέρω λοιπόν την δυνατότητα να φτιάξουμε "μαζί" ένα άλμπουμ με θέμα ότι θέλετε εσείς.
Δηλαδή: 

  • Επέτειος : Έχετε επέτειο με τον/την σύντροφό σας και θέλετε αντί για δώρο να φτιάξατε αυτό το άλμπουμ με τις αναμνήσεις σας και να της/του το προσφέρετε!
  • Μωρό - παιδί: Γεννήσατε εσείς ή κάποια γνωστή σας και θέλετε να κάνετε δώρο ένα άλμπουμ με τις πρώτες φωτογραφίες του μωρού ή για τον πρώτο χρόνο ζωής του και το πως αναπτύσσεται με πληροφορίες για να τα θυμάστε, ή το παιδί σας με αγαπημένες σας φωτογραφίες.
  • Βάφτιση : Έχετε κάνει την βάφτιση ή έχετε σκοπό να την κάνετε και θέλετε ένα έξτρα άλμπουμ να το δώσετε στη νονά ή στους παππούδες. 
  • Γάμος : Έχετε κάνει τον γάμο σας ή έχετε σκοπό να τον κάνετε και θέλετε ένα έξτρα άλμπουμ να το δώσετε κάπου.
  • Πάρτι : Έχετε διοργανώσει ένα απίστευτο πάρτι γενεθλίων και θέλετε να μείνει αξέχαστο μέσα από το άλμπουμ που θα εκτυπώσετε για το παιδί σας ή για εσάς τους ίδιους.
  • Διάφορες άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις ή αθλητικές δραστηριότητες που έχετε φωτογραφικό υλικό και το θέλετε εκτυπωμένο σε άλμπουμ
  • Διάφορες αγαπημένες φωτογραφίες σας, σαν ένα άλμπουμ που να αντιπροσωπεύει εσάς και την ζωή σας!και ότι άλλο έχετε σκεφτεί εσείς.
Το άλμπουμ που θα σας προσφέρω εγώ, είναι τετράγωνο σε διαστάσεις 20x20 cm με 20 σελίδες. Δείγμα άλμπουμ που έχω κάνει σε αυτές τις διαστάσεις , μπορείτε να δείτε εδώ.

Όροι και Προϋποθέσεις:

Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Δευτέρα 16/3/2015 και λήγει την Πέμπτη 26/3/2015.
Ισχύουν συμμετοχές μόνο από Ελλάδα.
Απαραίτητη ενέργεια για να συμμετέχετε είναι : να αφήσετε το σχόλιό σας κάτω από αυτή την ανάρτηση, γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα τρόπο που μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας στην περίπτωση που είστε ο νικητής. Αν έχετε email θα το προτιμούσα , ειδάλλως το όνομα που έχετε προφίλ στο facebook.  Για το πως αφήνουμε σχόλιο μπορείτε να το δείτε εδώ.
Αφού γράψετε το σχόλιό σας, τότε πατάτε το κουμπάκι που λέει I commented.

Με αυτόν τον τρόπο έχετε κερδίσει μία συμμετοχή.


Αν θέλετε να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε, τότε κάνοντας like στην σελίδα μας στο facebook παίρνετε άλλες δύο συμμετοχές. ( αυτό το βήμα δεν είναι απαραίτητο ).
Συνολικά τότε θα έχετε 3 συμμετοχές.

Νικητής θα οριστεί έπειτα από κλήρωση που θα την κάνει αυτόματα η εφαρμογή rafflecopter. Στην περίπτωση που επικοινωνήσω μαζί του και δεν απαντήσει μέσα σε 3 ημέρες, η κλήρωση θα επαναληφθεί.

Ο τρόπος που θα παραλάβει ο νικητής το δώρο του , θα οριστεί έπειτα από συνεννόηση μαζί του κατά την διάρκεια της παραγγελίας.  

Οποιαδήποτε απορία έχετε, επικοινωνήστε μαζί μου στο email pap.evagelia@gmail.com

Ελπίζω να σας αρέσει το δωράκι που σας κάνω!!! Αν πιστεύετε πως θα αρέσει και σε κάποιους φίλους σας, κάντε το κοινοποίηση για να συμμετέχουν κι εκείνοι!

Αυτή είναι η φόρμα συμμετοχής rafflecopter για τον διαγωνισμό!
Καλή επιτυχία σε όλους!!

  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια